Heerlijk thuis sporten met een loopband van Fitwinkel

Loopband training

Mijn doel van om meer te gaan bewegen. Ik heb een druk bestaan met een gezin en een baan, dus aan sporten kwam ik niet meer toe. Ik hoorde van een collega dat ze door thuis te sporten, veel kilo’s was kwijtgeraakt en dat ze er nauwelijks moeite voor hoefde te doen. Dat leek mij ook wel wat! Dat je het huis niet uit hoeft te gaan om te sporten. Ik ben daarom online op zoek gegaan naar een goede loopband. Na heel wat online speurwerk kwam ik bij Fitwinkel.be en daar heb ik een geweldige loopband kunnen aanschaffen.

Een ruime selectie

De online winkel heeft een bijzonder royaal aanbod aan sportbenodigdheden, waaronder dus ook loopbanden. Door de ruime selectie had ik genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Alle loopbanden worden zeer uitvoerig beschreven en waren allemaal voorzien van meerdere afbeeldingen. Zo krijg je online dus al een goed beeld van het product.

Het was mogelijk om de zoekopdracht naar de loopband te filteren. Ik had de prijs juist omhoog gezet, omdat ik wilde investeren in een goede loopband. Ik heb uiteindelijk voor een luxe model gekozen en ben zeer tevreden over mijn loopband.

Een goede service

Omdat ik toch nog wat vragen had over de zwaarte van de loopband en of deze ook op een bovenverdieping geplaatst kon worden, nam ik contact op met de klantenservice van Fitwinkel. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en je kon merken dat zij enorm gespecialiseerd waren in hun producten. Zij hebben mij goed kunnen informeren en adviseren over hun aanbod.

Snelle bezorging

Er was geen tijd meer voor smoesjes, want mijn bestelling was al snel in huis. Ik had net voor het weekend mijn loopband besteld en de maandag na het weekend was deze al in huis. Het was niet ingewikkeld om de loopband te installeren, dat sprak voor zich. Er zat een handleiding bij en binnen enkele minuten hadden we de loopband al aan de praat.

Thuis sporten

Met mijn loopband van Fitwinkel heb ik iedere dag plezier. Wij hebben de loopband uiteindelijk in onze garage gezet. Hier ben ik iedere dag te vinden om even 30 minuten op de loopband te staan. Niet alleen ik heb veel plezier met deze loopband. Mijn partner gebruikt de loopband ook met regelmaat voor een goede work-out. We hoeven nu niet meer in de regen buiten te hardlopen of naar de sportschool te gaan. We kunnen wanneer we maar willen, gewoon thuis sporten.

Een echte aanrader

We hebben de loopband nu 3 maanden en het was een geweldige investering. We hadden jaren geleden al een loopband voor in huis moeten aanschaffen. Ik kan Fitwinkel.be daarom ook bijzonder goed aanraden om hier een loopband te kopen. Je hebt enorm veel keuze, je wordt online goed geïnformeerd en wanneer je vragen hebt, kun je deze altijd stellen. Ook is het fijn dat je jouw sportitem naar keuze bijzonder snel in huis hebt.

Voorkom dat je smoesjes maakt om naar de sportschool te gaan of dat je door het slechte weer niet gaat hardlopen. Een loopband van Fitwinkel.be is de manier waardoor je gewoon kunt blijven sporten en hiervoor de deur niet uithoeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.